ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

Prens dizisi, ilk sezonun ardından 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıktı. 2. sezonun başlamasıyla birlikte izleyiciler, Prens'in 2. sezon 6. bölümünün ne zaman yayınlanacağını merakla araştırmaya başladı. Dizi, izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bongomia'ya Dönüş 

Prens dizisinin 2. sezonunda farklı yerlere dağılmış karakterler tekrar Bongomia'ya döner ve bir aile birleşmesi gerçekleşir. Kalesh'in tahtta olduğunu gören Prens ve diğer aile üyeleri bu durumu pek umursamazlar ve tahtın sorumluluğundan kurtulmuş olmaktan mutludurlar. Bu esnada Anarkhia ile Csillia arasında bir soğuk savaş başlar. Phillip ile Hasharia'nın düğününde ise Bongomia'lılar ile Saksonyalılar tanışır ve düğüne yapılan baskın herkesi şoke eder.

Sanal Prodüksiyon Teknolojisiyle Çekilen Eğlenceli Tarihi Komedi

MGX Studio ve MGX Film tarafından, Müşvik Guluzade yapımcılığında çekilen Prens dizisi, Türkiye'nin ilk yerleşik 'Virtual Production' stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilmektedir. Eğlenceli tarihi komedi türündeki dizi, ikinci sezonuyla büyük beğeni topladı.

Prens 3. Sezon Yayın Tarihi

Prens dizisinin yeni bölümü, 30 Mayıs Salı günü saat 19.00'da BluTV'de izleyicileriyle buluşacak. 3. sezonun ne zaman başlayacağı ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Prens 3. sezonunun yayın tarihiyle ilgili güncel bilgileri BluTV ve Prens dizisinin resmi kanallarından takip edebilirsiniz.

Muhabir: Haber Bülteni