Yaşam

Psikolojik Danışmanlar Ankara'da buluşacak

Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Yalçın tarafından "30 Eylül Özel Konferansı ve Paneli" verilecek. Konferans kapsamında, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) alanında uzman akademisyenler bir araya gelecek.

Abone Ol

Türk PDR Derneği Ankara İl Temsilciliği, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü "30 Eylül Özel Konferansı ve Paneli" düzenleneceğini duyurdu.

Ankara Üniversitesi Hasan Ali Yücel Salonu'nda düzenlenecek olan Panel, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek. Etkinlik, saat 15:00'te başlayacak ve ilk olarak Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Yalçın tarafından sunulacak olan "30 Eylül Özel Konferansı" ile açılacak. Bu konferansta, PDR alanında güncel gelişmeler ve mesleğin geleceği ele alınacak.

Konferansın ardından, Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Başkanı ve Türk PDR Derneği Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Metin Pişkin'in moderatörlüğünde bir panel düzenlenecek. "30 Eylül Özel Paneli" adı altında gerçekleştirilecek bu oturumda, Türk PDR Derneği Genel Başkanı Mesut Yıldırım, Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Serap Nazlı ve Dr. Tansu Mutlu Çaykuş panelist olarak yer alacak.

Tüm meslektaşlarını ve meslektaş adaylarının katılımlarını beklediğini vurguayan, Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) paylaşımında, Değerli meslektaşlarımız ve meslektaş adaylarımız, 30 Eylül Pazartesi günü saat 15:00'de Ankara Üniversitesi Hasan Ali Yücel Salonu'nda, önce Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Yalçın tarafından ''30 Eylül Özel Konferansı'', sonrasında da Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Başkanı Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Metin Pişkin'in moderatörlüğünde Genel Başkanımız Mesut Yıldırım, Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serap Nazlı ve Ankara Üniversitesi PDR Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Tansu Mutlu Çaykuş'un katılımları ile ''30 Eylül Özel Paneli'' düzenlenecektir. Tüm meslektaşlarımızın ve meslektaş adaylarımızın katılımlarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.