Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İlçe Müftüsü Nihal Sevil ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende, miniklerin heyecanı görülmeye değerdi. 

Çocuklar

Bed-i Besmele Nedir?

Bed-i Besmele, çocukların Kur'an-ı Kerim öğrenmeye başlamalarının simgesi olan bir tören olarak bilinir. Bu anlamlı etkinlikte, çocuklar ilk kez Besmele çekerek Kur'an okumaya niyet ederler ve eğitim hayatlarına dini bir adım atarlar. Tören, özellikle İslam toplumlarında büyük bir gelenek olarak yaşatılmaya devam ediyor.

Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

Ertuğrul Çetin

Başkan Çetin'den Duygusal Mesaj

Tören sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, minik öğrenciler için başarı dileklerini iletti. "Rabbim yüzlerindeki tebessümü eksik etmesin" ifadesiyle, çocukların mutluluğunun daim olmasını temenni etti.

Bedi Besmele Ertuğrul Çetin

Katılım Yoğundu

Medine Camii'nde gerçekleştirilen törene, Başkan Çetin’in yanı sıra İlçe Müftüsü Nihal Sevil, belediye görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bedi Besmele

Miniklere Anlamlı Hediyeler

Tören sırasında minik öğrencilere Türk bayrağı dağıtılarak milli ve manevi değerlerimiz hatırlatıldı. Çocukların aileleri de bu özel günde miniklere destek olarak onların heyecanına ortak oldular. Tören sonunda çocuklara küçük hediyeler dağıtılarak, özel günün hatırası yaşatıldı.

Kaynak: Hacer Koca