Türk halk müziğinin değerli sanatçılarından biri olan Erdal Erzincan, müziğe olan tutkusunu ve başarılarla dolu hayat yolculuğunu vatandaşlarla paylaşacak. Erzincan, bağlamaya olan ilgisinin nasıl başladığını, halk müziğinde geçirdiği yılları ve sahne deneyimlerini anlatacak. Söyleşi boyunca, sanatçının kişisel deneyimlerinin yanı sıra müzik kariyerindeki önemli dönüm noktalarına da yer verilecek.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Etkinlik Ne Zaman Başlayacak?

Cumhuriyet Akademisi Nejat Uygur Sahnesi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlik, 5 Ekim Cumartesi günü saat 14.30'da başlayacak. Yenimahalle Belediyesi, etkinliğe tüm vatandaşları davet ederken, söyleşinin gençler için ilham verici bir nitelik taşıyacağı belirtildi. Etkinlikte, katılımcıların sanatçıya sorular sorma fırsatı da olacak.

Kariyer Günleri

Yenimahalle Belediyesi'nden Geleceğe Yatırım

Yenimahalle Belediyesi, Cumhuriyet Akademisi çatısı altında düzenlediği kariyer günleri ile gençlerin mesleki gelişimlerine destek olmayı hedefliyor. Kariyer Günleri kapsamında farklı alanlarda uzman kişilerin yer alacağı söyleşi ve paneller düzenlenecek. Gençlerin kendi yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanıyan program, geleceğin başarılı bireylerini yetiştirmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Hacer Koca