Yaşam

Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere anlamlı karşılama

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde yeni doğan bebeklerin ailelerine anlamlı bir jest yaparak, "Hoş Geldin Küçük Hemşehrim" hediye seti sunuyor. Bu özel hediye, ilçe genelinde yeni bebek sahibi olan ailelere dağıtılıyor ve onların mutluluklarına ortak olunuyor.

Abone Ol

Pursaklar Belediyesi, toplumsal duyarlılık göstererek her vatandaşın yaşamına dokunmayı hedefliyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bu projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yeni doğan bebeklerimizin ailelerinin mutluluklarına ortak olmak, bizim için büyük bir sevinç kaynağı. Maddi durumu ne olursa olsun, tüm ailelere bu hediyelerle destek vermek bizi gerçekten mutlu ediyor. Allah, yavrularımızı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin ve ailelerine de düğünlerini görmek nasip olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

Hediye Seti Nasıl Alınır?

Yeni doğum yapan anneler, bebeklerinin doğum belgesi ya da kimlik kartları ile Pursaklar Yaşam Merkezi'nde yer alan Tebessüm Çarşısı'na gelerek "Hoş Geldin Küçük Hemşehrim" hediye setlerini alabiliyorlar. Bu sayede, yeni doğan bebeklerin ailelerine küçük bir destek sunularak, onların bu özel günlerinde yanlarında olunduğu hissettiriliyor.