Pursaklar ilçesinin ikinci bir ana giriş güzergâhının da ortaya çıkacağı kavşak çalışmasında sona gelindi.

Yoğun çalışma trafiğine Ankara büyükşehir belediyesi fen işlerine bağlı ekipler de yan yolların yapımı için müdahil oldu.

Pursaklar emek Caddesi’ne bağlanan yolda zemin sıkıştırma çalışmaları yapan fen işlerine bağlı ekipler gece de ışıklandırma altında çalışmalar yapıyorlar.

Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti

Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Yonca kavşağı 30 Ağustos'ta Zafer Bayramı'nda açılışını yapmak üzere yetkili müdürlerine talimat verdiği sanılıyor.

Özal Bulvarı protokol yolu kavşağı Esenboğa ve Ankara yolu istikametinde battı çıktı şeklinde zeminden trafik akışı sağlanacak.

Yonca kavşaktan da Karacaören tarafına geçişle yine Esenboğa ve Ankara istikametine geçiş yan yolları bulunuyor.

Protokol yolunun 4 Mayıs’tan bu tarafa Pursaklar Emek Caddesi’nden geçmesi nedeniyle ilçe trafiği çok yoğun bir hareketlilik yaşıyordu.

Akşam ve sabah Çubuk Akyurt istikametine giden özel sektöre ait iş yerlerinde çalışanların servisleri ile o bölgeden gelen ve Çankırı’dan gelen ambulansların siren sesleriyle her gece hareketlilik yaşanıyor.

Kavşak çalışmasının bir an önce bitmesini, okullar açılmadan faaliyete geçmesini vatandaşlar dört gözle bekliyorlar.

Muhabir: Aydın Tufan