Yaşam

Pursaklar’da tiyatro coşkusu: Genç yetenekler sahnede

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı PYM Tiyatro Atölyesi'nin sahnelediği 6 farklı tiyatro oyunu, sanatseverlerin büyük ilgisi ve beğenisiyle karşılandı. Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi'nde gerçekleşen gösteriler, hem tiyatroseverlere unutulmaz anlar yaşattı hem de genç yeteneklerin başarılarına sahne oldu.

Abone Ol

Pursaklar Belediyesi'nin kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına önemli katkılarda bulunan PYM Tiyatro Atölyesi, kursiyerleriyle dikkat çekici performanslar sergilemeye devam ediyor. Bu yıl 6 farklı oyunla izleyicilerin karşısına çıkan atölye öğrencileri, sahneledikleri oyunlarda gösterdikleri oyunculuk yetenekleriyle takdir topladı.

“Sanat ve Kültürle Yükselen Pursaklar”

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, genç tiyatrocuların performanslarını övgüyle değerlendirerek, ilçenin sanat ve kültürle gelişmeye devam edeceğini vurguladı. Çetin, “6 farklı tiyatro gösterisinde yetenekleri ve oyunculukları ile fark oluşturan PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri ile gurur duyuyorum. Pursaklar, kültürle, sanatla gelişmeye devam edecek. İlçemiz bunu hak ediyor. Tiyatrocularımızın hazırlamış oldukları oyunlara büyük ilgi gösteren hemşehrilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sanatseverlerden Tam Not

Pursaklar Tiyatro Günleri çerçevesinde gerçekleştirilen gösteriler, izleyicilerden tam not aldı. PYM Tiyatro Atölyesi öğrencileri tarafından sahnelenen 6 oyun, hem içerikleriyle hem de sahne performanslarıyla tiyatroseverlerin beğenisini kazandı. Sanatla buluşan Pursaklar halkı, etkinliklere yoğun katılım göstererek genç yeteneklere destek verdi.