Yaşam

PYM tiyatro atölyesi paydos verdi

Pursaklar Belediyesi PYM tiyatro atölyesi gösterileri sanatseverler ile buluştu.

Abone Ol

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı PYM Tiyatro Atölyesi, hazırladığı 6 farklı tiyatro gösterisi ile sanatseverlerle buluştu. Bu gösteriler, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sahnelendi. Pursaklar Belediyesi'nin 2021 yılında hizmete sunduğu sahne, bu zamana kadar birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yaptı.

PYM Tiyatro Atölyesi’nin son gösterisi "Paydos" ile tamamlandı. Pursaklar Belediye Başkanı **Ertuğrul Çetin**, tiyatro öğrencilerini tebrik ederek, "PYM Tiyatro Atölyesi'nde eğitim gören öğrencilerimiz, sergiledikleri oyunculuklarla büyük beğeni topladı. Yaşam Merkezimizdeki tiyatro kursunda yeteneklerini geliştiren öğrencilerimiz, büyük emek ve özveri ile hazırladıkları oyunlarla hemşehrilerimizle buluştu. Tüm tiyatrocularımızı içtenlikle kutluyor ve oyunlara ilgi gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

PYM Tiyatro Atölyesi'nin Başarısı Sosyal Medyada Paylaşıldı

Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Birbirinden değerli oyunlar ve muazzam oyunculuklardan dolayı PYM Tiyatro Atölyemizi tebrik ediyoruz." ifadelerine yer verildi. Bu başarı, hem öğrenciler hem de sanatseverler tarafından büyük bir takdirle karşılandı.