Asya'nın en zengin iş insanı olan Mukesh Ambani'nin 29 yaşındaki oğlu Anant Ambani ve Radhika Merchant'ın düğün masraflarının toplamda 600 milyon dolar olduğu düşünülüyor. Düğünde Mark Zuckerberg, Bill Gates gibi ünlü isimler de davetliydi. Ayrıca ABD'nin önde gelen pop yıldızları düğünde sahne aldı.

Radhika Merchant Kimdir?

18 Aralık 1994 doğumlu olan Radhika Merchant, 2024 itibariyle 29 yaşındadır. Genç yaşta iş hayatına atılan Radhika, ilaç sektöründe kariyerine devam ediyor. Encore Healthcare'in kurucuları olan Viren ve Shaila Merchant'ın kızı olan Radhika, Mumbai'deki B.D. Somani International School'da eğitim gördü ve ardından 2017 yılında New York Üniversitesi'nden siyaset bilimi alanında lisans derecesiyle mezun oldu.

Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı? Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı?

Radhika Merchant Ailesi

Radhika Merchant, Hindistan merkezli ilaç devi Encore'un sahibi Viren Merchant'ın kızıdır. Milyarlarca dolar değerindeki şirketin varisi olan Radhika, Asya'nın en zengin iş insanının oğlu Anant Ambani ile dünya evine girdi.

Radhika Merchant Ne İş Yapıyor?

Radhika Merchant, New York'ta lüks emlak şirketi Isprava'da bir süre çalıştı. Mumbai'deki Cedar Consultants'ta iş stratejisi danışmanlığı stajı da dahil olmak üzere çeşitli işletmelerde staj yaptı. Şu anda Encore Healthcare'in yönetim kurulunda direktör olarak görev yapıyor.

DNA India'nın bildirdiğine göre, Radhika Merchant aynı zamanda eğitimli bir klasik dansçı. Mumbai'deki Shree Nibha Arts dans akademisinde sekiz yıl boyunca Bharatanatyam eğitimi aldı ve 2022 yılında resmi eğitimini tamamladı.

Muhabir: Haber Bülteni