Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyatları'nda C Grubu'nda yer alacak. Milli Takım'ın Olimpiyatlardaki maç takvimi nihayet belli oldu. İşte, Filenin Sultanları'nın maç tarihleri ve rakipleri...

2024 Paris Olimpiyatları Ne Zaman?

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Voleybol etkinlikleri, Paris'in ev sahipliğinde gerçekleşecek. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024'te C Grubu'nda İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

Filenin Sultanları Maç Takvimi

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yapılan kura çekimi sonrasında, 28 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında oynanacak kadınlar voleybol turnuvasının grupları belirlendi. Kura çekimine 2. torbadan katılan ay-yıldızlı takımımız, C Grubu'nda yer aldı.

Paris 2024 Turnuva Grupları

Paris 2024'te kadınlar voleybol turnuvasında gruplar şu şekilde oluştu:

  • A Grubu: Fransa, ABD, Çin, Sırbistan
  • B Grubu: Brezilya, Polonya, Japonya, Kenya
  • C Grubu: İtalya, Türkiye, Hollanda, Dominik Cumhuriyeti

Olimpiyat Maçlarının Detayları 

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın rakipleri arasında dünya voleybolunun önde gelen ekipleri bulunuyor. İtalya, güçlü kadrosu ve yüksek performansıyla dikkat çekerken, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti de turnuvada iddialı ekipler arasında yer alıyor. Filenin Sultanları, bu zorlu grupta başarılı olmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Muhabir: Haber Bülteni