Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, 3 Ekim 2023’te tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından Alçı, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda Kütahyalı’nın kendisine yönelik ağır şiddet uyguladığını belirtti. Alçı'nın iddialarına göre, boşanma sonrası bile Kütahyalı’nın tehditleri ve hakaretleri devam etti.

RASİM OZAN KÜTHAYLI’DAN NAGEHAN ALÇI’YA ŞOK MESAJLAR

Alçı’nın avukatları tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, Kütahyalı’nın fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı, ayrıca Alçı’nın can güvenliğinin tehlikede olduğu ifade edildi. Dilekçede, Kütahyalı’nın Alçı’ya gönderdiği tehdit ve hakaret dolu WhatsApp mesajları da yer aldı.

Dilekçede yer alan bazı mesajlar şu şekilde:

Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor Netanyahu'nun yolsuzlukları Kanada'da uluslararası sinemaya uyarlanıyor
• "Loser insan", "loser yaratık", "düşük seviyeli başarısız zavallı"
• "Şımarık, küstah", "sahte ve sinsi insan", "yeteneksiz", "aptal", "cahil"
• "Hizmetçi, İbrahim Tatlıses'in kadını mısın", "köpek oldun", "köpek gibi hizmetçilik ediyorsun", "tiksiniyorum senin alaturka rezil kimliğinden", "onurlu ol, gururlu ol"
• "Nagehan sen idiotsun, salaksın", "ruhen çirkin bir insansın", "için çürümüş, bunamış, bunak"
• "Öldün sen öldüüünnnn", "seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyolar, buradan iş çıkar mı diye düşünüyorlar"

KÜTAHYALI AYDIN DOĞAN VE ESKİ BAKAN CAVİT ÇAĞLAR’A DA KÜFÜR ETMİŞ

Dilekçede, Kütahyalı’nın, Alçı'nın katıldığı bir yemek davetinin ardından gönderdiği hakaret mesajları da bulunuyor. Kütahyalı, Aydın Doğan ve eski Bakan Cavit Çağlar gibi isimlere de ağır küfürler etti.

Mesajlar arasında şu ifadeler yer alıyor:

• "Sen o şerefsizlerin cumartesi masasında meze olan, onlara yalakalık eden 47 yaşında kart bir kadınsın, Cavit Çağlar başta olmak üzere tüm o...çocuklarını anasından doğduğuna pişman edeceğim"
• "Git o itlere de okut cumartesi onların masasında meze olurken"

Yaşanan bu gelişmeler ve ortaya çıkan mesajlar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Muhabir: Haber Bülteni