"İnanılmaz Oynadılar"

Rıdvan Dilmen , Galatasaray'daki derbi sonrasında bu kadar yüksek bir tempoda beklemediğini ifade etti. Dilmen, "PAOK'ta beklediğimizden iyi oynadık. Eğer bu maç berabere biterse çok yazık olurdu" dedi. Galatasaray'ın yüksek programlarını vurgulayan ünlü yorumcu, teknik direktör Okan Buruk'un takımının iyi yönetildiğini belirtti.

Rıdvan Dilmen , Galatasaray'ın orta sahasının harika bir performansını dile getirerek, bazı oyunculara benzetmelerde bulundu. Torreira'yı Gattuso, Kerem Demirbay'ı Pirlo ve Sara'yı ise Kaka'ya benzeterek, bu isimlerin sahada gösterdiği etkinliği vurguladı.

Gecenin en iyi oyuncusu olarak Abdülkerim Bardakcı'yı seçen Dilmen , Jakobs, Osimhen ve Icardi'den övgülerle bahsetti. Bu oyuncularda Galatasaray'ın başarısında büyük rol oynadığını belirtti.

Dilmen, Okan Buruk'un maçın düzenleme şekliyle ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya koydu. Ünlü yorumcu, "Adımın Rıdvan olduğu kadar bildiği ki Okan Buruk, maç 1-1 devam etseydi hemen çift forvete dönecekti. Onun yerine Kerem Demirbay hamlesi yaptı" ifadesini kullandı.

Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu? Sabrı taştı... Real Madrid'de Arda Güler krizi! Genç Yıldız kulüpten ayrılıyor mu?

Rotasyon İddaası

Rıdvan Dilmen , Kasımpaşa maçı öncesinde Okan Buruk'un rotasyona gideceğini belirtti. Dilmen, "Kerem Demirbay ve Nelsson ilk 11'de oynayacak. Kaan Ayhan orta sahada Mertens ya da Torreira'dan biri yer almayacak. Belki Osimhen'i de dinlendirilebilir. Kasımpaşa maçında Berkan da dahil olmak üzere 4 farklı futbolcu şeklinde" şeklinde konuştu .

Muhabir: Haber Bülteni