Rüyada abiye giymek, göz alıcılık, güzellik, mutluluk ve sevinç ile tabir edilir. Abiye, kadınların özel günlerde giydikleri şık kıyafet anlamına gelir. Genç bir kızın rüyasında beyaz abiye giymesi, yakında kısmetinin açılacağına ve iyi bir evlilik yapacağına delalet eder. Rüyasında kısa abiye giyen kişinin, herkesin dikkatini çeken, güzel ve alımlı biri olduğuna işaret eder. Siyah abiye giymek ise insanı koruyacak şeyler olarak yorumlanır. Yeşil abiye giymek ise güzel ve nezih ortamlara katılmayı simgeler. Rüyada abiye giymenin farklı anlamları ve yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz...

1. Rüyada Pierre Cardin Abiye Giymek

Rüyada Pierre Cardin abiye giymek, olumlu ve cana yakın bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda çevrenizde çok özel biri olarak görüldüğünüzü ifade eder. Pozitif enerjinizle her ortamda fark edildiğinizin işaretidir. Ayrıca abiye dikmek, zengin ve gösterişli bir hayatın sizi beklediğini, hayatınızın mutluluk ve neşe içinde geçeceğini belirtir.

2. Işıltılı, Parlak ve Canlı Renkli Abiyeler Giymek

Rüyada ışıltılı ve parlak abiye giymek, yaşam sevincine ve güzel fırsatlara işaret eder. Canlı renkli abiyeler giymek, iş hayatındaki sıkıntı ve dertlerden kurtulmaya, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeye delalet eder.

3. Lekeli Abiye Giymek

Rüyada lekeli abiye giymek, üzüntü ve kedere, ümitsizliğe işaret eder. Kirli ve paslı abiyeler giymek, günaha delalet eder. Abiyenizde leke görmek, hakkınızda yapılan dedikoduların belirtisidir.

Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

4. Rüyada Nişan veya Nikah Abiyesi Giymek

Rüyada nişan veya nikah abiyesi giymek, zengin kimselerle tanışmaya ve onlardan gelecek menfaate işaret eder. Şık giyinmekle ilgilidir ve yüksek bir makama erişmeye delalet eder.

5. Eskimiş Abiye Giymek

Rüyada eskimiş ve yırtık abiye giymek, sıkıntı ve karamsarlığa işaret eder. Bazen de bu rüya, endişelere delalet eder.

6. Rüyada Uzun Abiye Giymek

Rüyada uzun abiye giymek, uzun ve güzel bir ömre sahip olmayı simgeler. Kısa abiye giymek ise yakın zamanda gelecek kısmete yorulur.

7. Rüyada Kırmızı Abiye Giymek

Rüyada kırmızı abiye giymek, kuvvet ve kudrete işaret eder. Kırmızı abiye, beklenen geleceğin parlaklığına ve bahtın açıklığına delalet eder.

8. Büyük Beden Abiye Giymek

Rüyada büyük beden abiye giymek, gerçek hayatta şık giyinen biri olduğunuzu ve hayatın keyfini çıkaracak fırsatların sizi beklediğini simgeler.

9. Rüyada Pembe Abiye Giymek

Rüyada pembe abiye giymek, kırmızı abiye yorumuna ek olarak feraha ve sevince nail olmayı işaret eder.

10. Mezuniyet Abiyesi Giymek

Rüyada mezuniyet abiyesi giymek, eskiyi özlemle anmaya ve yeni yaşamda can sıkıcı durumlardan kurtulmaya işaret eder. Ayrıca müjdeli haberler ve sürprizlerle karşılaşmayı simgeler.

11. Rüyada Abiye Giyen İnsanlar Görmek

Rüyada siyah abiye giymiş insanlar görmek, itibar, güç, nüfuz ve insanlara fayda sağlayan bir kişi olduğunuzu simgeler. Yeşil abiye giymiş insanlar görmek, uzun zamandır beklenen bir dileğin gerçekleşmesine delalet eder.

12. Rüyada Başkasının Abiye Giydiğini Görmek

Rüyada başkasının abiye giydiğini görmek, abiyenin kıymeti ve yeniliği nispetince devlete ve saadete erişmeyi simgeler.

13. Rüyada Siyah Uzun Abiye Giymek

Rüyada siyah uzun abiye giymek, insanı koruyan şeyler olarak yorumlanır ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder. Siyah abiye giymek, sabırlı olmayı da simgeler.

Muhabir: Haber Bülteni