Abraş Hastalığını Rüyada Görmek

Genel olarak rüyada abraş hastalığını görmek, hoş olmayan bir durumla karşılaşılacağına işaret eder. Bu rüyayı gören kişi eğer hasta ise, bu durum şifa bulacağı anlamına gelir. Kendi yüzünün abraş olduğunu görmek ise eşi ile arasında tartışmaların yaşanacağına delalet eder. Dost ve arkadaşlardan birinin yüzünde abraş görmek, o kişi ile dostluğun bozulacağına işaret eder.

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!

Abraş Hastalığına Yakalanmak

Rüyada abraş hastalığına yakalanmak, Allah tarafından nimet ve mal sahibi olunacağına işaret eder. Ayrıca bu rüya, insanların hürmet ve ikramına mazhar olunacağını da gösterir. Ancak, kişinin sevmediği bir kimse ile zorunlu bir arkadaşlık yapacağını da belirtir. Rüyada cildinde tek bir leke ya da birden fazla leke görmek ise istenmeyen mala ve hoşlanmadığı bir işin meydana gelmesine işaret eder.

Abraş Hastalığından Kurtulmak

Rüyada abraş hastalığından kurtulduğunu görmek, iyilik ve hayırla sonuçlanacak bir durumun habercisidir. Bu rüya, kişinin karşılaştığı sıkıntılardan kurtulacağına ve feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada Abraş Hastalığı Görmenin Olumsuz Anlamları

Rüyada abraş hastalığını görmek genellikle olumsuz yorumlanır. Kendi yüzünde abraş hastalığının belirtilerini gören kimsenin eşiyle arasında mutlaka bir anlaşmazlık çıkar. Başka bir kişinin abraş olduğunu görmek ise komşularıyla geçimsizlik yaşanacağına delalet eder.

Muhabir: Haber Bülteni