Evli bir erkeğin bilezik takması ise istediği işe kavuşacağına işaret eder, fakat altın bilezik takması kirli işlere ve haram kazanca delalet eder.

RÜYADA ALTIN BİLEZİK 

Rüyada altın veya gümüş bilezik görmek değişik yorumlara tabidir. Örneğin, Kırmanî'ye göre, büyük bir adamdan alınan bilezik, kişinin kendisinin veya kardeşinin çocuğu olacağına işaret eder. İki altın bilezik görmek ise sıkıntı ve darlık anlamına gelir. Ebu Sait el-Vaiz'e göre ise kollarında altın bilezik görmek, mirasa konacağına ve ibadetlerinin devam edeceğine işaret eder. Gümüş bilezik ise daha hafif bir zahmeti temsil eder.

Rüyada bilezik takmak veya çıkarmak da önemli yorumlara sahiptir. Bilezik takmak sevgilinizin size olan sadakatine işaret ederken, bileziği çıkarmak ise olumsuz bir haber alacağınıza veya üzüleceğinize yorumlanır. Bilezik bulmak, miras veya beklenmedik bir mülke işaret ederken, birini bilezik takarken görmek, hoş olmayan bir durumda yardımınıza ihtiyaç duyulacağını gösterir.

Rüyada bileziklerin özellikleri de yorumlanırken, altın veya gümüş bilezikler genellikle izzet sahibi olmaya ve mal varlığının artmasına işaret ederken, kemik veya fildişi gibi bilezikler ise aşağılık kişilere işaret eder. Ölüler üzerinde bilezik görmek ise onların cennette olduğuna yorumlanır.

Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu! Dünyayı şaşkına çeviren olay: Mağarada 188 yaşında bir adam bulundu!

Bu yorumlara göre rüyada görülen bileziklerin türü ve nasıl kullanıldığı, kişinin yaşamındaki dönüşümleri ve gelecekteki durumlarını simgeler.

Muhabir: Haber Bülteni