RÜYADA KILLI BACAK GÖRMEK

Örneğin, kıllı bacaklar borçlanmaya, eğri bacaklar harama göz dikmeye yorulur. Bacağın demirden veya ağaçtan olduğunu görmek, kişinin geçimindeki duruma ve tembelliğe işaret ederken, cam veya porselenden yapıldığını görmek,
sıkıntıların ve dünyalıktan zararın habercisi olabilir.

RÜYADA BACAĞIN KIRILMASI

Rüyada bacağın kırılması, dünyalığın gitmesine veya ömrün yarısının tamamlanmasına yorulurken, ayağı yerden kesecek yolculuk yapmak ilahi hoşnutluğa erişmeye işaret edebilir.

Ankara'da bazı yollar kapalı olacak: Ankara kapalı yollar.... Ankara'da bazı yollar kapalı olacak: Ankara kapalı yollar....

RÜYADA TEK BACAKLA YÜRÜMEK

Tek bacakla yürümek veya tek bacağın kırılması, malın yarısına gelecek zarara veya ömrün yarısına gelmiş olmaya yorulurken, güzel bacak görmek ise, verilen hediyenin makbul olmasına veya güzel bir hediye alınmasına işaret eder.

Bacakların ecişbücüş olması veya birbirine dolaşması sıkıntı ve korkuya, tanıdık bir kadının bacağını görmek evlenmeye, kadının kendi bacağını açık görmesi daha iyi bir duruma gelmeye delalet eder.

RÜYADA KADIN BACAĞINDA KIL GÖRMEK

Kadının bacağındaki kıllar, dünyalığına gelecek zarara veya hileye işaret ederken, hayvan bacaklarındaki etli yerler mal ve ganimete, ince yerler yetim malına işaret eder.

GÜZEL BACAK GÖRMEK RÜYA TABİRİ

Rüyada güzel ve şekilli bacak görmek, mutluluk ve dost edinmeye işaret ederken, hastalıklı veya özürlü bacaklar fakirlik ve hayal kırıklığına işaret eder. Temiz ve çıplak bacaklar sıkıntıdan kurtuluşa, kirli ve kıllı bacaklar ise büyük sıkıntıya işaret eder.

Bu rüyaların yanı sıra, rüyada bacak görmek genellikle olumlu olarak yorumlanır ve kişinin istediği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni