RÜYADA BADEM EZMESİ GÖRMEK

Aynı şekilde, bol miktarda badem ezmesine sahip olduğunuzu görmek ise bol miktarda gelir elde edeceğinize işaret eder. Rüyada birine badem ezmesi verdiğinizi görmek ise, badem ezmesi verdiğiniz kişiye rahatlık sağlayacağınızı gösterir. Bu durumda, badem ezmesi verdiğiniz kişiye destek ve yardım sağlayacak, onun huzurunu ve rahatını artıracaksınız.

Bikent Üniversitesi'nden Varşova Film Okulu'ndan Kısa Filmler Gösterimi Bikent Üniversitesi'nden Varşova Film Okulu'ndan Kısa Filmler Gösterimi

RÜYADA BADEM EZMESİ YEMEK

Rüyada Badem Ezmesi Yemek: Kişinin rüyasında öğütülmüş badem ezmesi yediğini görmesi, rızık ve bereketin habercisidir. Yani, rüyayı gören kişi için bol kazanç ve bolluk demektir. Badem ezmesi yediğini gören kişi, gelecekteki hayatında olumlu gelişmeler yaşayacak ve istediklerine kavuşacaktır. Bu rüya, kişinin elde etmek istediği hedeflere adım atacağına ve başarılı olacağına işaret eder. Rüyada badem ezmesi yemek genellikle kişinin hayatında tatlı anıların olacağını ve keyifli zamanlar geçireceğini göstermektedir.

Muhabir: Haber Bülteni