RÜYADA BİR ŞEYİ BAĞLAMAK VEYA DÜĞÜMLEMEK

Öncelikle, rüyada bir şeyi bağlamak veya düğümlemek, akd-i nikâha, inci ve gerdanlık gibi takılara işaret edebilir. Bu durum, rüya sahibinin yakın zamanda bir ilişkiye veya bağa gireceğine ve bu ilişkinin değerli olabileceğine işaret eder.

RÜYADA DÜĞÜM GÖRMEK

Diğer bir yoruma göre, rüyada düğüm görmek, dinde sebata yani sabırlı olmaya delalet eder. Kişi, yaşamındaki zorluklar karşısında sabırlı olmalı ve sıkıntılardan kaçınmalıdır.

Rüyada şehir veya köyde bağlı olduğunu görmek, o şehir veya köye yerleşmeye işaret eder. Bu durum, kişinin yer değiştireceğine veya bir yere bağlı kalacağına dair bir işarettir.

Ancak, rüyada bir ip veya bir şeye bağlı olduğunu görmek, günaha, gam ve gussaya işaret edebilir. Bu durum, kişinin içsel sıkıntılar yaşadığını veya hayatındaki belirsizliklerle başa çıkmakta zorlandığını gösterebilir.

RÜYADA BİRİNİ BAĞLAMAK

Birini bağlamak, sizi kıskananların artmasına rağmen başarılı olacağınızı ifade edebilir. Ancak, bir düşmanı bağlamak, paranın gayri meşru yollardan kazanılacağına veya işlerin bozulabileceğine işaret edebilir.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

Rüyada bir şeyi bağladığınızı görmek, fakirlik çekmeye ve sağlığın bozulmasına, bohça bağlamak ise evinizde misafir olarak kalan birinin hırsızlığına maruz kalacağınıza işaret edebilir.

Muhabir: Haber Bülteni