İki elinin bağlı olması, aptallığa işaret eder ve elliler ve ayakları sarılı ve bağlı görmek, rüya sahibi için kötü ve hayırsızdır. Bütün işlerinin bağlı ve iktidarının kısıtlandığına delalet eder. El ve ayakları bağlı olan bir kişinin bunun çözüldüğünü görmesi hayırlıdır çünkü bu, iktidarsızlık ve acizliğinden kurtulmaya işaret eder. Bir ip ile elinden bir yere bağlı olduğunu görmek, günah kazanmaya ve bir rivayete göre kedere ve gam'a işarettir.

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

RÜYADA BAĞLANMAK GÖRMEK NEDİR?

Birisini elinden bir yere bağladığını görmek ise, rüya sahibi sebebiyle o adamın günaha gireceğine ve kedere düşeceğine işaret eder. Ayagından bağlı olduğunu gören kişi, hayır ve ser, zenginlik ve fakirlikte, ne ise halinde devam eder, bu nedenle fakir ve zayıf için bu rüya iyi değildir. Oturamayacak derecede iki ayağı birbirine bağlı olduğunu gören, fena bir işe tutulur.

RÜYADA BAĞLANMAK

Bir insanı veya hayvanı bir yere bağladığını görmek, onları koruyacağına, işlerinde onları zarardan sakınacağına delalet eder. Bazıları, insanın özgür olması nedeniyle, onu bağlamak işinde ve gücünde özgürlüğünü elinden almak anlamına geldiğinden iyi değildir derler. Ancak hayvan bağlamak hayra işaret eder. Bir direğe veya ağaca bağlı olduğunu görmek iyi değildir. Vücudunun bir yerinden başka bir kimseye bağlandığını gören, iyi ve kötü işlerinde ona yakın olur. Rüyasında kendini elinden veya ayagindan bir yere bağlandığını gören kişi, kendi kusuru ile işlerini bırakır. Yahut bir yük altına girer, yahut isteği ile özgürlüğünü kısıtlar.

Muhabir: Haber Bülteni