Ülke genelinde hava durumu: Bugün yağış beklenmiyor Ülke genelinde hava durumu: Bugün yağış beklenmiyor

RÜYADA BAHARAT YEMEK

Baharat yemek, geleneksel yoruma göre hüzün ve kederin habercisi olarak kabul edilirken, günümüzdeki yorumculara göre sevinç ve mutluluğa, hastanın iyileşmesine işaret etmektedir. Her türlü baharatın görülmesi, olumlu ve gönül açıcı sözlere işaret eder.

RÜYADA BAHARAT ALMAK

Rüyada baharat almak, sağlık ve kişinin mutlu olacağı bir haber alacağına işaret eder. Ancak bazen baharat rüyası, zarar görmeye ve hastalığa işaret edebilir. İlaç olarak kullanılan baharatların görülmesi, faydalı olanı hayra, faydasız olanı zarara yorulur. Baharatlık görmek ise gam ve kederle tabir edilir.

RÜYADA BAHARAK GÖRMEK

Muskat cevizi görmek, moralin her zaman yüksek olacağına, yokluk veya darlık çekilmeyeceğine, güç ve yetki kazanılacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda bolluk, bereket ve özgüvenin artacağını müjdeler. Hedeflere ulaşma, başarı ve mutluluk getirir. Sevdiklerle daha yakın olma ve düşmanları dost edinme anlamına gelir. Rüyada muskat cevizi gören kişi, hayatında daha iyi şartlara ve imkanlara kavuşur. Hedeflerini gerçekleştirir, sağlık sorunları çözülür ve umut dolu günlerin habercisi olur.

Muhabir: Haber Bülteni