RÜYADA BAHÇE SULAMAK

Bahçe sulamak dünyaca güçlü olmayı simgeler ve dünya nimetlerinden istifade etmeye, gönül zenginliğine, sevap kazanmaya, niyet ve amel güzelliğine işaret eder.

Ahmet Ümit, "Kayıp Tanrılar Ülkesi" Romanını Ankara'da Tanıtacak Ahmet Ümit, "Kayıp Tanrılar Ülkesi" Romanını Ankara'da Tanıtacak

RÜYADA BAHÇE SULAMANIN ANLAMI

Rüyada bahçe sulamak, bolluk, refah ve berekete erişmeyi ifade eder. Bahçede görülen duvar veya çit, kişinin din ve dünya açısından güçlü olduğuna işaret ederken, bahçe duvarı devlete, ağaçlar ve diğer bitkiler ise bu devletin ileri gelen memurlarını temsil eder.

RÜYADA EVİN BAHÇESİNİ SULAMAK

Kişinin ev bahçesini sulaması, evlada, mala ve mutluluğa işaret eder. Hortumla bahçe sulamak, bazı yorumculara göre, layık olan bir kişinin büyük bir makama gelmesine ve halktan fayda sağlamasına işaret eder. Kovayla veya fıskiye ile bahçe sulamak ise zorlu bir süreçten sonra ele geçecek rızkı ve aile halkı için yaşanacak mutlu gelişmeleri ifade eder.

RÜYADA YEŞİL BAHÇE SULAMAK

Yeşil bahçe sulamak, bir eve sahip olmayı ve güzel bir meşgaleye sahip olmayı simgelerken, ekili bahçeyi sulamak bolluk, bereket ve hidayete erişmeyi ifade eder. Başka birine ait bahçeyi sulamak, dindar insanlarla dost olmaya delalet eder.

Rüyada bahçe sulamak, kişinin muradına erişeceğine, güzel bir meşgalesinin olacağına ve doğru yola yöneleceğine işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni