RÜYADA BİRİNE BAHŞİŞ VERMEK

Rüyada birine bahşiş vermek, genellikle gaip bir şeyi bulmaya işaret ederken, bahşişi verenin dedikoduya karışabileceği de söylenir. Aynı zamanda, bir garsona veya herhangi bir kimseye bahşiş vermek, kişinin gönül zenginliğine ve sevince ulaşacağını simgeler.

Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

RÜYADA BAHŞİŞ VERMEK

Başka bir yoruma göre ise, bahşiş verilen bir hizmetçi veya garson, kişinin malını helâl yollardan kazanmadığına işaret eder. Kişinin rüyasında bahşişi kendisinin aldığını görmesi ise, başkasına ait haram bir malı satın aldığına işaret edebilir.

RÜYADA BAHŞİŞ VERMENİN ANLAMI

Rüyada bahşiş vermek, küçük miktarda vermek büyük bir sıkıntıyı sorunsuz atlatacağınıza işaret ederken, büyük miktarda vermek saygınlığınızı artırabilir ve işinizde ilerlemenizi sağlayabilir. Herkese bahşiş dağıtmak ise ticarette başarı kazanacağınıza işaret eder.

Rüyada bahşiş vermek genellikle olumsuzluk veya belirsizlikleri simgelerken, farklı yorumlara göre değişik anlamlara gelebilir. Bu nedenle, bu tür rüyaları gören kişilerin dikkatli olmaları ve çevrelerindeki olayları yakından takip etmeleri önemlidir.

Muhabir: Haber Bülteni