RÜYADA TEPSİYLE BAKLAVA GÖRMEK

Tepsiyle baklava ise sevinç, toplu para ve iyi sözler anlamına gelir. Kişinin rüyasında bir tepsi baklava görmesi, iyi ilişkilere, yeni arkadaşlıklar edinmeye ve dostluklar kurmaya işaret eder. Rüyada baklava görmek, genellikle sevinçli ve olumlu olaylarla ilişkilendirilir. Baklava, rüya sahibinin helal kazancı ve rızkı olarak yorumlanır.

RÜYADA BAKLAVA AÇMAK

Rüyada baklava açmak; aile halkının sevincine, mutlu gelişmelere, kolay geçim ve rızka yorumlanır. Baklava açan kişi, çevresine iyilik yapan, cömert bir kişiliği simgeler. Bu rüya aynı zamanda cömertliği ve helal kazancı temsil eder. Rüya sahibinin helal yoldan kazanacağı paraya ve bereketli rızka işaret eder.

RÜYADA BAKLAVA GÖRMEK

Rüya sözlüğü yorumcularına göre, rüyada baklava görmek, müjde anlamına gelir. Rüyasında baklava gören kişi, genellikle müjdeli bir haber alır. Baklava satın alan kişi sevinirken, baklavayı veren kişi hayır işler. Tepsiyle baklava gören kişinin talih oyunlarında şansının açılacağına inanılır.

RÜYADA BAKLAVA ALMAK

Rüyada baklava almak; rüya sahibinin kazanacağı helal rızka, zenginliğine, ferah ve kolay bir yaşama işaret eder. Rüyasında baklava yediğini görmek, genellikle müjdeli bir haber alacağını gösterir. Birisine baklava ikram etmek büyük bir işe gireceğinizi işaret ederken, bir tepsi baklava satın almak, emlak sahibi olacağınıza delalet eder.

RÜYADA BAKLAVA DAĞITMAK

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

Rüyada baklava dağıtmak ise, dünya nimetlerini tatmaya, mutlu bir hayat yaşamaya ve insanlara iyilik etmeye işaret eder. Başka bir rivayete göre, rüyada baklava yemek, beklenmedik bir şekilde elinize para geçeceğine veya bir mirastan hisse alacağınıza işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni