Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

RÜYADA BALKABAĞI GÖRMEK

Rüyada balkabağı görmek, genellikle saygınlık kazanmış, değerli ve saygıdeğer bir kişiyi temsil eder. Balkabağı aynı zamanda insanlara iyi davranan, doktor, yönetici, patron veya bilgin gibi kişilere işaret eder. Balkabağı, hasta için şifa bulmaya da işaret edebilir. Yolculuk ve seyahatle de ilişkilendirilebilir.

RÜYADA DİLİMLENMİŞ BALKABAĞI GÖRMEK

Dilimlenmiş balkabağı görmek, kısmetin parça parça ele geçeceğine işaret eder. Bu durum bazen sıkıntılı bir hayattan kurtuluşa işaret eder. Pişmiş balkabağı yemek, mutluluğun, itibarın ve maddi gelirin artmasına işaret edebilir. Çiğ balkabağı yemek ise tatsız bir duruma veya tartışmalara işaret edebilir.

RÜYADA BALKABAĞI TARLASI GÖRME

Balkabağı tarlası görmek veya balkabağı toplamak, genellikle sıhhat ve iyi geçime, faydalı bir kişiye veya güzel insanlara işaret eder. Hastalık durumunda ise şifa bulmaya işaret edebilir. Balkabağı tatlısı görmek, dinde ihlasa, üzüntülerden kurtuluşa, hastalıktan şifa bulmaya veya evlenmeye işaret edebilir.

Balkabağı pişirmek, isteklerin gerçekleşmesine veya bir işi canlandırmaya işaret eder. Balkabağı çorbası görmek ise genellikle olumlu anlamlar taşır ve zihinsel iyiliğe, sevdiklerle yeniden bir araya gelmeye veya kazanılan bir şeyin geri dönmesine işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni