Yeşil eşarp, mutlu bir aşk evliliği; kırmızı, beyaz, siyah baş örtüleri ani evlilik anlamına gelirken, mor eşarp tanınmış ve önemli bir evliliği simgeler. Ancak gri, bej gibi renkler ve rengi güzel olmayanlar ise evliliğin beklendiği gibi olmayacağını veya mutluluk getirmeyeceğini bildirir.

RÜYADA BAŞÖRTÜSÜ GÖRMEK

Rüyada başörtüsü görmek genellikle kişinin kanaatkar ve halinden memnun biri olduğunu ifade eder. Başörtüsü başına örtüldüğünde ise, kişinin çevresindekilerle iyi geçindiği ve onların da kendisine saygı duyduğu gösterir. Başörtüsü dikmek, yeni dostluklar kurulacağına ve bundan büyük faydalar elde edileceğine işaret eder.

Başörtüsü genişledikçe kocanın halinin genişleyeceğine, sıkıldıkça malının çokluğuna ve beyaz olması da din ve rütbesine işaret eder. Ancak başörtüsünün siyah ve eski olması, kocanın fakir ve aklının az olduğuna işaret eder.

Başını tülle örtmek, tevazu ve iyi kalpliliğe, başörtüsünün başından gitmesi ise kişi hakkında hayra alamet değildir.

Rüyada ipek eşarp görmek, kişinin hayatının kusursuz ve dikkat çekici bir şekilde ilerleyeceğini, bol kazanç elde edeceğini, huzurlu bir hayat süreceğini ve sıkıntılardan uzak olacağını ifade eder.

Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

Sonuç olarak, rüyada başörtüsü görmek ve türü, kişinin evlilik, maddi durumu, sosyal ilişkileri ve ruh hali hakkında farklı mesajlar verir. Bu mesajlar, rüya sahibinin kişisel durumu ve yaşamındaki diğer faktörlerle birlikte değerlendirilmelidir.

Muhabir: Haber Bülteni