Yaşam

Rüyada baston görmek ne anlama gelir?

Rüyada baston görmek genellikle hayırlı bir anlam taşır. Örneğin, elinde baston tutan bir kişi, hayatta yükselecek ve güçlenecek demektir. Sokakta yürürken elinde bastonla görmek, rüya sahibinin sadık bir dostu olduğuna işaret ederken, bastona dayanıp dinlenmek, akrabalarından bazılarından yardım veya destek beklentisi içinde olduğunu gösterir.

Abone Ol

RÜYADA BASTON GÖRMEK


Bastonunun kırılması, rüya sahibinin sevdiği bir akrabasının ölümüne işaret edebilirken, bastonun birden altın veya gümüş gibi kıymetli bir madene dönüşmesi, büyük bir mevkiye yükseleceğine işaret eder.


Baston aynı zamanda işlerde yardım alınacağını, bir ortakla iş yapılacağını ifade eder. Rüyada bastonla yürümek, sözünün dinlendiği, varlık, şeref ve kudret sahibi olacağı anlamına gelir. Bastonun kırılması, işlerinde dikkat etmesi gerektiğine işaret ederken, bastonun güveni simgelediği de düşünülür.


Rüyada baston görmek, günlük işlerini görmek için çevresinden yardım istemek zorunda kalacağına işaret eder. Bir dostun kendisine baston vermesi ise, bu dostun rüya sahibine önemli bir konuda yardımcı olacağına işaret eder.