Belediye başkanı olduğunu görmek ise kişinin önemli bir şikayetle karşılaşacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin liderlik ve muktedir olma yolunda ilerleyeceğini, yüce bir makama erişeceğini gösterir. Belediye başkanını rüyada görmek, haysiyet, bilgi, hitabet, şöhret, hüküm ve güzellikle yorumlanır.

RÜYADA BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK 

Rüyada belediye başkanıyla konuşmak veya onunla birlikte yemek yemek, güler yüzlü ve cömert kişilerle tanışmaya ve hayırlı gelişmelere işaret eder. Bu rüya ayrıca saygınlık kazanmaya, şöhrete ve nimete nail olmaya, güvende olmaya ve korkulardan uzaklaşmaya yorumlanır.

Belediye başkanı olmak rüyası, bekâr kişiler için evlenmeye, evli kişiler için dünya işlerinin yolunda gitmesine ve diğer hayırlara işaret eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin güçlenip yüksek mevkilere yükselerek halk arasında saygınlık kazanacağını gösterir.

Büyükşehir belediye başkanı görmek, büyük makam ve şerefe, güven ve huzura, ülke için fedakârlıklarda bulunmaya işaret eder. Bu rüya devlet kademesinde önemli bir göreve getirileceğinizi gösterir.

Ceren Kaçar, Ankara'da Cumhuriyet Dönemi Tangolarını Sahneleyecek Ceren Kaçar, Ankara'da Cumhuriyet Dönemi Tangolarını Sahneleyecek

Belediye başkanının eve gelmesi, kişinin arzuladığı şeye kavuşacağına ve hayırlı bir gelişme yaşayacağına işaret eder. Belediye başkanıyla tokalaşmak veya onunla yemek yemek ise hayır ve berekete kavuşmaya delalet eder.

Muhabir: Haber Bülteni