Siyah ördek ise hizmetçi veya yardımcı birine delalet ederken, beyaz ördek güzel bir kadına veya saygın bir kadın figürüne işaret eder. Rüyada bir ördek kesip etinden yediğini görmek ise genellikle eşinden veya bir aileden büyük bir miras kalacağına yorumlanır.

RÜYADA BEYAZ ÖRDEK GÖRMEK

Diğer bir rivayete göre ise, ördek görmek güzel, mal sahibi ve şerefli bir kadınla ilişkilendirilir. Ördeklerin sesli olarak ötüşmesi, kadınların yüksek sesle ağlaması veya feryat etmesiyle ilişkilendirilir. Ördekleri otlattığını gören kişi, sanlı ve büyük bir toplumun yüksek mevkilerinde bulunur ve bu toplumdan önemli miktarda mal edinir.

Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Yabani ördekleri görmek, kara ve deniz ticaretiyle uğraşan kişilere işaret ederken, evcil ördekler aile, mülk, cariye, köle veya bekçilere işaret eder. Ördek görmek, bazen çok güzel veya şişman bir kadına, bazen de bağırışmalarıyla yangın, boğulma veya ölüm gibi üzüntü verici olaylara işaret edebilir. Beyaz ördek almak ise kişinin eline büyük miktarda mal ve zenginlik geçeceğine işaret eder.

Özetle, rüyada beyaz ördek görmek veya diğer türlerini görmek genellikle maddi kazanç, güzel kadınlar veya önemli miraslar gibi olumlu veya sembolik anlamlar taşır.

Muhabir: Haber Bülteni