Kadınlar için bu durum, daha önce arası bozuk olan birisiyle barışacaklarına işaret ederken, erkekler içinse mahkemelik bir olayın lehlerine sonuçlanacağına yorumlanmaktadır. İslami rüya yorumlarına göre, bir memur ile tartışmak rahatsız edici bir durumu simgelerken, ebeveynlerle tartışmak olumsuz bir yorum alır. Genel olarak ise bu rüya, fayda, yarar ve menfaat olarak değerlendirilmektedir.

RÜYADA BİRİYLE TARTIŞMAK

Rüyada ölmüş bir yakınla tartışmak, ölen yakının vasiyetinin yerine getirilmediğine delalet ederken, padişahlarla tartışmak ise toplumsal değişikliklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Baba ile tartışmak, iyilik, güzellik ve işlerde başarıyı simgeler. Babasıyla tartıştığını gören kişi, yakın zamanda sevinçli bir haber alabilir.

Ayrıca, rüyada abla ile tartışmak, kişinin yaşadığı sorunlar karşısında kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini ifade ederken, devlet büyükleriyle tartışmak ise isteklerin gerçekleşmesine, izzet ve devlet sahibi olmaya, uzun ve bereketli bir ömre, rızkın devamlılığına ve dinde sebat etmeye yorumlanmaktadır.

Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

Bu yorumlar, rüya görenin yaşadığı deneyimler ve ruh haline göre değişiklik gösterebilir, bu nedenle rüya yorumları genel bir kılavuz olarak kabul edilmelidir.

Muhabir: Haber Bülteni