Yeni ve temiz elbisede görülen bit, mal ve dünyalığa; eski ve kirli elbisede ise borç ve zillete işaret eder. Yerde görülen bitler zayıf ve aciz insanlara, onların ısırması ise bu insanların kötülemesine delalet eder. Bitlerin canlı olarak yere atılması sünnete aykırı bir işaret olarak yorumlanırken, öldürülmesi kederin gitmesine işaret eder. Bitleri tek tek toplamak abartılı yalana, biti yemek ise gıybet yapmaya veya düşmanı kahretmeye işaret eder. Özellikle rahatsız edici bitler tasa, hapis veya üzüntüye işaret eder.

RÜYADA BİT GÖRMEK

Rüyada bit yumurtası veya yavrusu görmek, fesatçı topluluklara veya namus ve şeref simsarlarına işaret eder. Tahıl biti görmek, birinin zengin bir kimseyle arasını açmak isteyen hasetçi bir kişiye yorulurken, buğday biti hastalık, az dünyalık veya aile içinde düşmanlık anlamına gelir.

Rüyada bit öldürmek, bir yakınına karşı acımasız davranacağınıza işaret ederken, bit sirkesi fesatlık ve kötülük anlamına gelir.

Bitlenmek ise bol paraya kavuşacağınıza ve dostlarınızın artacağına işaret eder. Bitler tarafından sarılmak ise sermayenizin artacağına ve durumunuzun iyileşeceğine yorumlanır. Üzerinden bitlerin dökülmesi ise bol kazanç ve birçok arkadaşa sahip olmanız anlamına gelir.

Rüyada bit görmek genellikle mala ve ev halkına işaret eder. Bitlerin üzerinde dolaşması, elinize geçecek malın veya ev halkının artacağına delalet ederken, çok sayıda bit ise büyük bir servetin habercisidir.

Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi Antalya’da aç ayılar kovanları kemirdi

Bu yorumlar, rüyayı gören kişinin kişisel durumuna, yaşadığı deneyimlere göre değişebilir ve sembolik anlamlar içerebilir. Rüya yorumları genellikle kişiye özgüdür ve detaylı bir değerlendirme gerektirir.

Muhabir: Haber Bülteni