Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

Boşanmanın geçerli bir sebep üzerine gerçekleşmesi ise her iki taraf için zenginliğe yorumlanabilir. Rüya sahibinin boşandığı eşine geri dönmesi ise eski duruma, hatta hastanın iyileşmesine veya işlerin düzelmesine işaret edebilir.

RÜYADA BOŞANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada boşandığını gören kişi evli ise kederli bir döneme girebilir; bekarsa, aşkla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilir. Rüya yorumcularına göre, boşanma rüyasının yorumları farklılık göstermektedir. Ebu Sait El Vaiz'e göre, eşiyle boşanan kişi zenginlik kazanabilir veya çalıştığı yerden ayrılabilir. Diğer yorumlara göre ise, boşanma bir ortaktan ayrılmayı, işten ayrılmayı veya mal kaybını simgeler. İbn-i Sirin'e göre, eğer boşanma rüyasını gören kişi dindar ise, dünyevi meselelerden elini çekip ahireti düşünmeye başlar.

Rüyada eşinden boşandığını gören kişi, erkekse başarısızlık yaşayabilirken, kadınsa yeniden evlenebilir. Abdülgani Nablüsi'ye göre, boşanma rüyası, evli çift arasındaki bağın güçlenmesine işaret edebilir. Bekar birinin bu rüyayı görmesi yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret edebilir. Ancak genel olarak boşanma rüyası, olumsuz bir durum olarak yorumlanabilir ve kişinin hayatında bazı sorunlara işaret edebilir.

Rüyada boşanma görmek kişinin iç dünyasındaki karmaşık duyguları ve hayatındaki değişimleri ifade ederken, her rüyanın kişinin kendi yaşam koşulları ve duygusal durumuna göre yorumlanması gerektiği unutulmamalıdır.

Muhabir: Haber Bülteni