Bulgur almak, başarı ve güzel arkadaşlıkların habercisi olarak yorumlanırken, bulgur kaynatmak veya eve taşımak bereketli rızka ve işlerin yolunda gitmesine işaret eder. Bulgur pilavı yemek ise, zekat verilmiş ve bundan dolayı bereketlenmiş nimetlere işaret eder.

RÜYADA BULGUR GÖRMEK

Bulgur satın almak veya bulmak, nimet, servet ve berekete erişmeye işaret eder. Evde bulgur bulmak, bolluk ve bereket anlamına gelirken, bulgur aramak yolculuk sonrası bırakılan rızka işaret eder.

Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Bulgur fabrikası görmek, karmaşık sorunların çözüm bulacağına ve kazanç sağlanacağına işaret eder. Bulgur dağıtmak ticarette başarı elde etmeye işaret ederken, bulgur elemek ise, ibadet ve manevi temizlik anlamına gelir.

Bulgur ambarı dolu ise, geniş rızka, ziraatın gelişmesine, ucuzluk ve bolluğa, hastalıktan şifa bulmaya işaret eder. Bulguru taşımak ise, tüccar için kazanca, işçi ve memur için maaşlarda artışa işaret eder.

Sonuç olarak, rüyada bulgur görmek ve onunla ilgili faaliyetlerde bulunmak genellikle pozitif anlamlar taşır ve rüya sahibinin maddi ve manevi açıdan bereket ve iyiliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni