Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

RÜYADA BÜYÜK BALIK GÖRMEK

Bir kişi, rüyasında deniz veya nehirde toplanmış büyük ve taze balıkları istediği gibi çıkardığını, yediğini veya paylaştığını görürse, denizden çıkardığı balıkların miktarı kadar ganimet malına kavuşur.

BULANIK SUDA BALIK AVLAMAK -RÜYA TABİRLERİ

Ancak, bulanık suda balık avlamak her zaman hayra yorulmaz. Suda balık avladığını gören kişi, ferahlatıcı bir söz duyar. Büyük bir balık avlamak genellikle fayda ve hayra, küçük balık avlamak ise zevk ve menfaatinin azalmasına işaret eder. Sazan balığını görmek, evlenmek isteyen veya iş ortaklığı kurmayı düşünen kişiler için hayırlıdır. Ancak, derisiz ve o cinsten gelmeyen balıklar, umut ve arzuların boşa çıkmasına işaret eder.

RÜYADA DENİZDE ÖLMÜŞ BALIK GÖRMEK

Denizde ölmüş bir balık görmek, kötü ve çirkin şeylere, ayrıca gerçekleşmeyecek umutlara işaret eder. Rüyasında canlı bir balık yakalayıp yiyen kişi, genellikle fayda elde eder. Yatağında balık görmek, deniz yolculuğunda olan ve hasta olan kişi için bazen iyileşme ve sağlık getirir. Balık tüccarıysa, aile ve akrabalarını bir araya getirir.

Gökyüzünden kızartılmış balık düşmesi, kişinin dualarının kabul edilmesiyle müjdeye, düşmanına karşı zafer kazanmasına ve statüsünün yücelmesine işaret eder. Ancak, bazen balık görmek, üzüntü, keder, sıkıntı, hastalık, hatta ölüme işaret edebilir. Büyük bir balık görmek, yemine işaret edebileceği gibi salihlerin mabedine ve abidlerin mescidine de işaret edebilir. Ayrıca büyük balık görülmesi, üzüntü ve sıkıntının artmasına, hatta gazaba uğramaya işaret edebilir. Yunus balığı görmek, korkan kişi için güvenliğe, fakir için zenginliğe, sıkıntıda olan kişi için de zenginliğe işaret eder.

Muhabir: Haber Bülteni