Buzdolabı, genellikle zenginlik, bolluk, bereket ve emniyet gibi anlamlar taşır. Gri renkli bir buzdolabı zenginlik işareti iken, beyaz buzdolabı izzet ve ikram ile ilişkilendirilir.

RÜYADA BUZDOLABI GÖRMEK

Rüyada buzdolabı almak veya evine buzdolabı almak, para kazanmak için çalışkan bir kişiye işaret eder. Boş bir buzdolabı görmek ise kısmetin açılacağına ve bol rızık sahibi olunacağına yorumlanır. Buzdolabını temizlemek veya raflarını yıkamak, kişinin sorunlardan kurtulması ve düzenli bir aile hayatı için adım atması anlamına gelir.

Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da Harun Farocki Retrospektifi Kapsamında "Labour in a Single Shot" Atölyesi ve Pop-up Sergisi Ankara'da

Rüyada buzdolabının içinde yiyecekler görmek, evine faydalı ve hizmetkar bir hanım veya işe yarar bir eş ile tabir edilir. Buzdolabından su içmek ise, zengin bir kimseden mal edinmeye işaret ederken, buzdolabının bozulması yanlış davranışlarla sevdiklerinizi incitebileceğinize işaret eder.

Ayrıca, rüyada buzdolabı açmak; iş hayatında zor durumlarınızda size yardım edecek insanların çevrenizde olduğunu gösterir. Açık buzdolabı ise faydalı bir eş veya devlet hazinesi olarak yorumlanabilir.

Bu rüyalar genellikle hayırlı ve olumlu anlamlar taşır, ancak her rüyanın kişiye özgü detayları da göz önünde bulundurulmalıdır.

Muhabir: Haber Bülteni