Safiye Soyman, hem müzik kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelirken, çocukları da ilgi odağı oluyor. Peki, Safiye Soyman’ın kızı Ümran Akaröz kimdir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar...

SAFİYE SOYMAN’IN KIZI ÜMRAN AKARÖZ KİMDİR?

Safiye Soyman, 1961 yılında Bolu'da doğmuş ve müzik kariyerine adım atmıştır. Genç yaşta anne olan Soyman’ın, Harun Akaröz adında bir oğlu ve Ümran Akaröz adında bir kızı vardır. Soyman’ın çocukları, ünlü annelerinin aksine daha sakin ve gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih ediyor. Özellikle Ümran Akaröz, ekranlarda pek görünmediğinden hayatı merak ediliyor.

ÜMRAN AKARÖZ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ümran Akaröz, 1975 yılında doğmuş olup, 45 yaşındadır. İki erkek çocuk annesi olan Akaröz, kendi markası olan Bioazure ile doğal ve organik kozmetik ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Annesi Safiye Soyman’ın aksine, medyadan uzak durmayı tercih eden Ümran Akaröz, iş dünyasında başarılı bir kariyere sahiptir.

ÜMRAN AKARÖZ NE İŞ YAPIYOR?

Ümran Akaröz, doğal ve organik kozmetik ürünleri markası Bioazure ile iş dünyasında adından söz ettiriyor. İki çocuk annesi olan Akaröz, iş hayatındaki başarısıyla da dikkat çekiyor. Doğal ve sağlıklı ürünler sunan Bioazure, Ümran Akaröz'ün liderliğinde büyümeye devam ediyor.

Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı? Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı?

ÜMRAN AKARÖZ EVLİ Mİ?

Evet. Ümran Akaröz evli olup iki çocuk annesidir.

Muhabir: Haber Bülteni