Şahin Ciner'in kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Vatandaşlar, Ciner'in kariyeri ve kişisel yaşamı hakkında araştırmalar yapıyor. Peki, Şahin Ciner kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Şahin Ciner hangi partiden aday olmuş ve adından söz ettirmiştir? İşte detaylar...

Şahin Ciner Kimdir?

Şahin Ciner, 1954 yılında dünyaya gelmiştir ve Eğitim ile İşletme Fakültesi mezunudur. Kariyerine ağır sanayi makine imalatı, dış ticaret, liman ve baraj altyapı inşaatları gibi çeşitli alanlarda başlamış ve yurt içi ile yurt dışı yazılım geliştirme projelerinde yer almıştır. Ticaret alanında uzun yıllar boyunca çalışarak geniş bir tecrübe edinmiştir.

Şahin Ciner Nerelidir?

Şahin Ciner aslen Artvin Hopa'lıdır. Köklerine bağlı olan Ciner, doğup büyüdüğü topraklarla olan bağını her daim korumuş ve bu değerleri çalışmalarına yansıtmıştır.

Şahin Ciner, Amerika'da Türk El Sanatlarını tanıtarak, ülkemizin kültürel mirasını uluslararası arenada yaygınlaştırmıştır. Ayrıca, günümüze kadar binlerce öğrenciye teknoloji staj imkanı sağlayan bir yapının içerisinde bulunmuş, gençlerin mesleki gelişimine katkı sağlamıştır.

Faruk Zabcı kimdir? Faruk Zabcı kimdir?

Şahin Ciner'in Hobileri

Uzun yıllardır Türk Halk Müziği, Batı Müziği ve saz ile yakından ilgilenen Şahin Ciner, müzik alanında da kendini geliştirmiştir. Bu alanlardaki tutkusu, onun sanata ve kültüre olan bağlılığını göstermektedir.

Şahin Ciner Hangi Partiden?

2015 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) İstanbul 1. Bölge Aday Adayı olan Şahin Ciner, seçim sürecinde dikkat çeken vaatlerde bulunmuştur. İlk olarak, Diyanet Vakfı'nı revize edeceğini ve dini kendi içinde yaşayan birini vakfın başına geçireceğini belirtmiştir. Ayrıca, İmam Hatip okullarını Cami Yaşatma ve Yaptırma Derneklerine devretme planı olduğunu dile getirmiştir. Bunlara ek olarak, ezanın çıplak sesle okunmasını teşvik edeceğini ve hoparlör ile okutulmasını yasaklayacağını söylemiştir.

Muhabir: Haber Bülteni