Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'Genç Atölye' eğitimlerinde yaz dönemi heyecanı başlıyor. Gençlerin, uzman isimlerle birlikte teorik, pratik ve interaktif çalışmalar gerçekleştireceği atölyelerin kayıtları başladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen bu eğitim programı, gençlere unutulmaz bir yaz dönemi sunmayı hedefliyor.

Atölye Kayıtları Başladı

4 farklı dalda düzenlenecek olan eğitimler için kayıtlar 3 Temmuz Çarşamba gününe kadar sürecek. Kayıtlar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi www.sakarya.bel.tr üzerinden yapılabilecek. Bu yıl 6’ncısı düzenlenecek 'Genç Atölye' eğitimleri, Yerinde Tarih, Doğa Tutkunları, Geleneksel Sanatlar ve Sinema olmak üzere dört farklı dalda gerçekleştirilecek.

Uzmanlardan Eğitim Fırsatı

15-21 yaş arası gençlerin başvurabileceği bu atölyelerde, alanında uzman isimler gençlere hem teorik hem de pratik eğitimler sunacak. Gençlerin en fazla iki atölyeye başvurabileceği programın kabul edilen katılımcıları, 5 Temmuz Cuma günü yine www.sakarya.bel.tr adresinden duyurulacak.

Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı Yeni Eğitim Modeli ile "Süreç Odaklı Ölçme" Sistemi Başlatıldı

Tarihler ve Detaylar

Eğitimler, 8 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Toplam 4 hafta sürecek olan bu eğitimlerde, gençlerin devamlılık göstermesi şart koşuluyor. Atölyelerin bazı dersleri şehir içinde veya dışında farklı mekânlarda uygulamalı olarak yapılacak ve bu etkinlikler için 18 yaş altı katılımcılardan veli izin belgesi istenecek.

Gençler İçin Büyük Fırsat

Sinemaya, tarihe, doğaya ve sanata ilgi duyan tüm gençler, bu atölyelere katılarak kendilerini geliştirme ve yeni deneyimler kazanma fırsatı yakalayacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitimine ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği bu atölyelere tüm gençleri davet ediyor.

Katılım ve Başvuru
Gençlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen bu programda yer almak isteyenler, 3 Temmuz'a kadar kayıtlarını tamamlamalı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için acele edin ve www.sakarya.bel.tr adresinden başvurunuzu yapın. Bu yaz, 'Genç Atölye' eğitimleri ile dolu dolu geçecek!

Kaynak: İHA