Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı Antalya'da 2 kişi çıplak şekilde köpeğe tecavüz etmeye kalkıştı

Astrolog Meral Güven, taraftarlara yönelik küfürlerinin ardından büyük tepki topladı. Ardından, kendini savunmak için açıklama yapma gereği duydu. Güven, küfürlerini çıplak fotoğraflarının paylaşılmasına ve alkol almasına bağladı. "Çıplak fotoğraflarım paylaşıldı, görünce kendimi tutamadım. Alkol aldım. Evet, küfür ettim" şeklinde konuştu.

OLAYIN ARKA PLANI

Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası yaşananlar, astrolog Meral Güven'in de gündeme gelmesine neden oldu. Güven, Fenerbahçeli taraftarları hedef alarak sosyal medya üzerinden büyük hakaretler içeren paylaşımlarda bulunmuştu. Ardından canlı yayında da benzer ifadeler kullanmış, "Yüce mevlama şükürler olsun ki hevesinizi kursağınızda bıraktı" şeklindeki sözleriyle de tepkileri üzerine çekmişti.

Güven'in bu sözleri, taraftarlar arasında büyük üzüntü ve öfkeye neden oldu. Taraftarlar, sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdiler.

Muhabir: Haber Bülteni