Asayiş

Samsun'da denizde kaybolan 13 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu

Samsun’un Yakakent ilçesinde denizde kaybolan 13 yaşındaki Emir İşleyen’in cesedi, yoğun arama çalışmalarının ardından bulundu.

Abone Ol

Samsun’un Yakakent ilçesinde denizde kaybolan 13 yaşındaki Gökçeboğaz İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Emir İşleyen'in cesedi bulundu. Olay, Emir’in annesi, babaannesi ve kardeşleriyle birlikte denize girmek için Yakakent Kozköy’e gitmesiyle başladı. Denize girdikten kısa bir süre sonra akıntıya kapılan Emir, gözden kayboldu.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112’ye bildirdi. Olay yerine Samsun Polis Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına bağlı DEGAK Timi-1, Büyükşehir Belediyesi dalgıçları ve Sinop Sahil Güvenlik 72 Botu sevk edildi. Dalgıçlar, dev dalgalarla mücadele ederek arama çalışmalarına katıldı. Havanın kararmasıyla ara verilen aramalar gece de helikopter desteğiyle devam etti.

Bu sabah saat 06.30 sıralarında, Emir’in denize girdiği yerden Alaçam tarafına 500 metre ileride bir vatandaş tarafından kıyıya vurmuş bir şekilde ceset bulundu. Çocuğa ait olduğu belirlenen ceset, Alaçam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.