Asayiş

Samsun’da kaçak tütün operasyonu: 435 kilo tütün ele geçirildi

Samsun’da polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 435 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Bir şüpheli gözaltına alındı.

Abone Ol

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri operasyonlarla başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Son operasyonda, şüpheli bir otomobil durdurularak detaylı bir arama gerçekleştirildi.

435 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Ekipler, yapılan arama sonucunda, aracın içinde 435 kilogram kaçak tütün bulunduğunu tespit etti. Tütünlerin piyasa değeri ve nereye sevk edilmek üzere olduğu henüz belirlenemedi. Kaçakçılık faaliyetlerine karşı sürdürülen operasyonların devam edeceği bildirildi.

Bir Şüpheli Gözaltında

Olayla ilgili olarak A.B. (40) isimli bir şahıs gözaltına alındı. Şüpheli hakkında yasal işlemler başlatılırken, soruşturmanın sürdüğü ve olayla bağlantılı başka kişilerin de olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Samsun KOM ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında kent genelinde denetim ve operasyonlarına devam edeceklerini vurguladı.