7’den 70’e sanatseverleri başkentin önemli merkezlerinden Bilkent Center’da buluşturacak olan müzayede 8 Haziran Cumartesi saat 17.00’de başlayacak.

Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı

SANAT SEVGİSİ ERKEN YAŞTA VERİLMELİ

Müzayede öncesi bastırılan katalog için çocuk ve müzayede konusunda açıklamalarda bulunan TRT H. Spikeri Çağatay Gökmen, “Çocuklara özel müzayede muhteşem bir proje. Çocuklara sanat sevgisinin erken yaşta verilmesi çok önemli. Dünyadaki birçok müze ve galeriyi çocuklar ziyarette bulunurlar. Çocuklara Özel Müzayede projesini ben bu tip ziyaretlere benzetiyor ve yorumluyorum. Çünkü her çocuk ülkesinin geleceğini belirler ve sanat da bu yoldaki en önemli bir adımdır.” ifadesini kullandı.

ŞAHANE BİR DOKUNUŞ

“Çocuklara Özel Müzayede” için yorumda bulunan Tiyatrocu – Ressam Gafur Uzuner ise, “Rahmi Çöğendez ve Yulia Ergene bu projeyle, sevgili çocuklarımızın hayat ve sanatla ilgili geleceğine şahane bir dokunuş yapıyor. Kutluyorum.” açıklamasında bulundu.

Muhabir: Necdet Gürsoy