KKTC’de ADAMEP eğitimi devam ediyor KKTC’de ADAMEP eğitimi devam ediyor

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Kent Tiyatrosu için düzenlenen seçmeleri bizzat yönetti. Seçmeler, 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi ve ilk gün tamamlandı. Beşikçioğlu, seçmelerde sanat dünyasının önde gelen isimlerini jüri olarak görevlendirdi. Emekli Devlet Tiyatroları Sanatçısı Elvin Beşikçioğlu, Akademisyen ve Koreograf Prof. Dr. Tan Temel, Müzisyen Ahmet Murat Gedikli ve Yazar, Dramaturg Erdal Ozan Metin gibi isimler, seçmelerde değerlendirme yaparak katkıda bulundular. 


Seçmelerin başarılı geçmesinde emeği geçen Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Bahri Bellek ve Oyuncu-Yönetmen Mustafa Avkıran’a teşekkürlerini iletti. Etimesgut Kent Tiyatrosu’nun kuruluş aşamasında desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Beşikçioğlu, yeni tiyatro sezonunun heyecanını paylaştı. 


Etimesgut Belediyesi resmi sosyal medya hesabından ise, “Belediye Başkanımız Sn. Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Kent Tiyatrosu seçmelerine başladı. Sayın Başkanımızın Genel Sanat Yönetmenliğini üstlendiği tiyatromuzun kuruluşunda bizlere sonsuz destek veren Değerli Jüri Üyelerimiz; Belediye Başkan Yardımcımız İhsan Bahri Bellek’e, Oyuncu ve Yönetmen Mustafa Avkıran’a Oyuncu ve Yönetmen, Emekli Devlet Tiyatroları Sanatçısı Elvin Beşikçioğlu’na, Akademisyen ve Koreograf Prof. Dr. Tan Temel’e, Müzisyen Ahmet Murat Gedikli’ye ve Yazar ve Dramaturg, Sahne ve Gösteri Sanatları Koordinatörü Erdal Ozan Metin’e teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız Sn. Erdal Beşikçioğlu, 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Etimesgut Kent Tiyatrosu Seçmeleri’nde 1. günü tamamladı.” paylaşımı yapıldı. 
 

Muhabir: Cansel Yıldız