Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

52 yaşındaki sanatçı Metin Arolat, sahnede şarkı söylerken aniden fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahale olay yerinde yapılırken, kalp masajı ile hayata döndürülmeye çalışılan Arolat, hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"Sahnede fenalaşarak yere yığılmış"

Sanat camiasında derin üzüntü yaratan vefatın ardından Arolat’ın yakın dostu, şarkıcı Demet Sağıroğlu hastaneye geldi. Sağıroğlu, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Arolat’ın ölümünden duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, "Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Neşeli bir şekilde sahneye çıkmış, menajeri ile güle oynaya gelmişler. Ancak sahnede fenalaşarak yere yığılmış. Ambulansla hastaneye kaldırıldı ama maalesef kurtarılamadı. Kalbinin durduğunu söylediler. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, güle güle gitti. Mekanı cennet olsun" dedi.

Arolat’ın ailesinin İzmir'de olduğu ve birkaç yıl önce annesini kaybettiği öğrenildi. Sanatçının ani vefatı, sanat dünyasında ve sevenleri arasında büyük bir üzüntüye neden oldu.

Kaynak: İHA