Kim Kimdir Nereli

Şebnem Tacigut kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Bilinçaltı temizliği yaptığını söyleyen Kuantum Düşünce Tekniği Eğitmeni Şebnem Tacigut özel bir eğitimi 23 bin karşılığında yaptığını söylemesi sonrası sosyal medyada gündeme geldi. Kullanıcılar arama motorlarında Şebnem Tacigut kimdir? Şebnem Tacigut nereli, kaç yaşında? Sorgulamarı yapıyor. Peki, Şebnem Tacigut kimdir? İşte, Şebnem Tacigut hakkında merak edilen ayrıntılar…

Abone Ol

Sosyal medyada kendisini Kuantum Düşünce Tekniği Eğitmeni olarak tanıtan Şebnem Tacigut özel bir eğitimi 23 bin lira karşılığında verdiğini söylemesi üzerine gündem oldu. Kullanıcılar bunun üzerine Şebnem Tacigut hakkında detaylı araştırma yapmaya başladı. Şebnem Tacigut hakkında merak edilenleri sizler için derledik…

Şebnem Tacigut kimdir?

Şebnem Tacigut 1974 yılında  İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi mezunu olan Şebnem Tacigut, iş yaşamına finans müdürü olarak başladı ve uzun yıllar kurumsal şirketlerde çalıştı.

 2004 yılında, ilahi işaretlerinde yardım alarak, hayatında bir dönüşüm yaşama ihtiyacı hissetti. “Reiki Evrensel Yaşam Enerjisi” ile başlayan dersler, “Çakra Dengeleme”, “Kişisel Gelişim” ve “Pozitif Düşünce” eğitimleri ile devam etti.

Tacigut, 2007 yılında “Reiki Master Hocalık’’ unvanını almaya hak kazandı. Akademik seminerlerine de devam eden Şebnem Tacigut, Uyanış Zamanı, Tevekkül, Kalbin Kıblesi ve İnsanın İçsen Keşfi adlı kitaplarıyla, söyleşi ve imza günlerinde okurlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.