Ünlü televizyon sunucusu Seda Selek'in hayatı izleyicileri tarafından merak edilip sık sık aratılıyor. Seda Selek'in özel hayatı oldukça merak konusu haline geldi. Peki, Seda Selek kimdir? Seda Selek kimin kızı, babası kim? Boşandı mı neden ayrıldı ? Seda Selek Alevi mi?

SEDA SELEK KİMDİR, NERELİDİR?

Seda Selek, 1980 yılında İstanbul'da doğmuş ve eğitimini Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Öğrencilik yıllarında sunum sevgisini geliştiren Selek, Kuşdili Eğitim Merkezi'nde anons ve diksiyon eğitimi alarak bu alanda kendini geliştirmiştir.

Televizyon kariyerine 2000 yılında en popüler kanalda sunucu olarak başlayan Seda Selek, daha sonra TV8 ve TGRT gibi çeşitli kanallarda deneyim kazanmıştır. Habercilik ve moderatörlük konusunda olağanüstü beceriler sergileyen Selek, çok sayıda konferans ve organizasyonda ünlü isimleri ağırlama ve sunum yapma fırsatı bulmuştur. Kanal 24'te yayınlanan "Kadın Meclisi" programının moderatörlüğü görevi, Selek'in profesyonel yolculuğunun önemli bir aşaması olmuştur.

Haber Global'deki görev süresi boyunca geniş bir kitle tarafından tanınan Selek, günümüzde ise Halk TV'de sunuculuk yapmaya devam etmektedir.

SEDA SELEK KAÇ YAŞINDADIR?

1980 yılında doğan  Seda Selek 44 yaşındadır.

SEDA SELEK BABASI KİMDİR?

Seda Selek'in babası Sabahattin Selek'tir. Sabahattin Selek, Sakarya'nın Hendek ilçesinde dünyaya geldi ve burada büyümüştür. Seda da Hendek ilçesine bağlı bir köyde dünyaya gelmiştir. 

SEDA SELEK BOŞANDI MI NEDEN AYRILDI? SEDA SELEK ESKİ EŞİ KİMDİR?

2008 yılında spiker Tunç Arslanalp ile evlenen Selek'in, Duru adında bir kızı oldu. Halen evli olan Selek, Halk TV'nin "Gündem Özel" programının sunuculuğunu yaparak başarıya ulaşmıştır.

Selek'in televizyon sektöründeki eğitimi ve kariyeri ona saygın bir konum ve izleyicilerin hayranlığını kazandırmıştır. Habercilik ve moderatörlük alanındaki başarılarıyla tanınan Selek, televizyon ekranlarının yakından tanıdığı bir isim olarak öne çıkmaktadır.

Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı? Özge Mumcu kimdir? Uğur Mumcu'nun kızı mı?

SEDA SELEK ALEVİ Mİ?

Seda Selek'in Alevi olup olmadığı bilinmemektedir.

Muhabir: Haber Bülteni