Bilkent Center’da Festival Coşkusu: 

Bilkent Center, 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek eğlenceli bir festivalle şehre dönüşü kutlamaya hazırlanıyor. Üç gün sürecek bu etkinlikte, müzikseverler keyifli anlar yaşayacak ve sevdikleri sanatçılarla buluşacak.

6 Eylül:Serkan Kızılbayır ile Radyo Kafası

Festivalin ilk günü olan 6 Eylül Cuma, saat 20.00-21.30 arasında Serkan Kızılbayır ile "Radyo Kafası" programı gerçekleşecek. Bilkent Center açık otoparkta düzenlenecek bu eğlenceli etkinlikte, katılımcılar müziğin ve sohbetin tadını çıkaracak.

7 Eylül: Necati ve Saykolar Konseri

7 Eylül Cumartesi günü, saat 20.00-21.30 arasında sahne alacak olan Necati ve Saykolar ile festival coşkusu devam edecek. Rock müziğin sevilen grubu, en popüler şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

8 Eylül: Pandami Müzik ile Kapanış

Festivalin son günü olan 8 Eylül Pazar, saat 20.00-21.30 arasında Pandami Müzik sahne alacak. Bilkent Center açık otoparkta gerçekleşecek bu performansla festivalin kapanışı yapılacak. Enerjisi yüksek bu konserle, katılımcılar hafta sonunu coşkulu bir şekilde tamamlayacak.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Festival İçin Geri Sayım Başladı!

Şehre dönüşü müzik ve eğlence dolu bir festivalle kutlamak isteyen herkes, Bilkent Center açık otoparkta düzenlenecek bu etkinliğe davetli. Üç gün sürecek konser serisiyle, katılımcılar hem eğlenecek hem de şehre dönüş coşkusunu doyasıya yaşayacak. 6-7-8 Eylül’de Bilkent Center’da buluşalım!

Muhabir: Cansel Yıldız