Selçuk Belediyesi, kentte yaşayan 7-14 yaş arası çocukların yaz tatillerini verimli geçirmeleri, kültür, sanat ve spor faaliyetleri ile iç içe olmaları amacıyla Yaz Okulu Kursları düzenliyor. Satranç, basketbol, piyano, bateri, halk oyunları, resim, kız futbol, gitar, keman, cimnastik, voleybol, çello, orf ritim ve modern dans gibi birçok kategoride açılacak olan kurslar için başvurular Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne yapılacak. Kurslar tamamen ücretsiz olacak ve son başvuru tarihi 28 Haziran olarak duyuruldu.

Selçuk’un Kızları İçin Bir İlk

Her yıl büyük ilgi gören yaz okulu kursları kapsamında bu yıl ilk kez kız futbol kursu da açılacak. Selçuklu gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Halk Oyunu ve Modern Dans kurslarının da yine büyük katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de Dünyanın en etkili 44 bilim adamı Hacettepe’de

Başvurular İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde

Selçuk Belediyesi, yıl boyunca kent genelinde yaşayan çocukların kültür ve spor kurslarına katılımı için çalışmalarını sürdürüyor. Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’nde devam eden müzik kurslarının yanı sıra spor okullarına devam eden çocukların ulaşımı, kentte faaliyet gösteren spor kulüplerinin ulaşımları ve malzeme teminleri de Selçuk Belediyesi tarafından sağlanıyor.

Yaz Okulu Kursları kapsamında düzenlenecek spor kurslarına başvurular için Tören Alanı Spor Birimi Ofisine, kültür kursları başvuruları için ise Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi’ne başvurmak yeterli olacak. Selçuk Belediyesi Yaz Okulu Kurslarına katılım kontenjanla sınırlı olacak. Bu nedenle, velilerin ve çocukların hızlı davranmaları önemle tavsiye ediliyor.

Selçuk Belediyesi’nin bu girişimi, çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerine ve yeni beceriler kazanmalarına olanak tanıyacak. Belediye yetkilileri, tüm çocukları ve ailelerini bu fırsattan yararlanmaya davet ediyor.

Kaynak: İHA