Kim Kimdir Nereli

Selim Temurci kimdir? Selim Temurci kaç yaşında, nereli?

Siyasette yerini alan Selim Temurcui, AK Parti ile yakınlığı olarak bilinirken Selim Temurci'nin kim olduğu merak edildi. Peki, Selim Temurci kimdir?

Abone Ol

Selim Temurci, 1970 yılında Rize Çayeli'nde doğmuştur. İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrıca yüksek lisans ve doktorasını Marmara Üniversitesi'nde ekonomi üzerine tamamlamıştır.

Selim Temurci Kariyeri ve Görevleri

Selim Temurci, özel sektörde üst düzey yöneticilik görevlerinin yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşunda kurucu ve yönetici olarak görev almıştır. Ekonomi ve siyaset alanlarında çok sayıda makale yayımlamıştır.

2006-2009 yılları arasında AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış, 2009-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuştur. 2012-2015 yılları arasında ise Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı

Selim Temurci, 8 Şubat 2015 tarihinde yapılan AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanlığına seçilmiştir. Evli olan Temurci'nin 3 çocuğu bulunmaktadır.

Bu bilgiler, Selim Temurci'nin kişisel ve mesleki hayatı hakkında özet bilgi vermektedir.