Kim Kimdir Nereli

Semih Yalçın’ın oğlu Turan İlteber Yalçın Kimdir? Neden öldü?

2019 yılında hayatını kaybeden MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu Turan İlteber Yalçın’ın hayatı merak edilip araştırılıyor. Peki, Turan İlteber Yalçın Kimdir? Neden öldü? İşte detaylar…

Abone Ol

Turan İlteber Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın oğludur. 33 yaşında trajik bir kazada hayatını kaybeden Yalçın, MHP camiasında ve kamuoyunda derin bir üzüntüye sebep oldu. Peki, Turan İlteber Yalçın Kimdir? Neden öldü? İşte, merak edilen detaylar…

TURAN İLTEBER YALÇIN KİMDİR?

Turan İlteber Yalçın, Semih Yalçın ve Mükerrem Yalçın’ın dört çocuğundan biriydi. Semih Yalçın, MHP’de üç dönem milletvekilliği yapmış ve şu anda MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Turan İlteber’in Abdullah Kutalmış, Ayyüce Erba ve Kamuren Beyza adında üç kardeşi vardır.

Turan İlteber Yalçın, evli ve bir çocuk babasıydı. Ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntüyle anılacak olan Yalçın, sakin ve mütevazı yaşamıyla biliniyordu.

TURAN İLTEBER YALÇIN NE İŞ YAPIYORDU?

Turan İlteber Yalçın, çok göz önünde bulunmayan bir isimdi ancak Yeni Düşünce adlı sitede köşe yazarlığı yapmaktaydı. Yazılarında genellikle siyasi analizler ve toplumsal konulara değinirdi.

TURAN İLTEBER YALÇIN NEDEN ÖLDÜ?

Turan İlteber Yalçın’ın ölümü, Ankara Kalesi'nde meydana gelen trajik bir kazayla gerçekleşti. Gece saatlerinde, arkadaşı Arif Fidanboy ile kalenin surlarında gezerken dengesini kaybedip yaklaşık 70 metre yükseklikten kayalıklara düştü. Yalçın olay yerinde hayatını kaybederken, Fidanboy ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından başlatılan soruşturma cinayet bürosuna devredildi ve üç kişi gözaltına alındı.