Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Toplu Sözleşme İkramiyesi ile ilgili müjdeli haberi duyurdu. Yalçın'ın açıklamasına göre, Ağustos ayı itibariyle sendika üyesi kamu görevlilerine her ay 642 TL Toplu Sözleşme İkramiyesi ödenecek. Bu düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak resmiyet kazandı.

Yalçın, toplu sözleşme ikramiyesinin yeniden alınacağına ilişkin inancını kaybetmeyen tüm kamu görevlilerine, Memur-Sen'e güvenen üyelere,  yöneticilere, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) CHP eliyle memuru mağdur eden kararına ilişkin desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve önerge sahipleri olan Plan Bütçe Komisyonu ve Genel Kurul'da önergeye olumlu oy veren milletvekillerine de ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Kızılcahamam Belediyesi'nden örnek proje: Atık kitaplardan öğrencilere sıfır atık kitaplığı Kızılcahamam Belediyesi'nden örnek proje: Atık kitaplardan öğrencilere sıfır atık kitaplığı

Toplu Sözleşme İkramiyesi Nedir?

Toplu Sözleşme İkramiyesi, sendika üyesi olan memurlara her ay düzenli olarak yapılan bir ödemedir. Bu ikramiye, kamu görevlileri sendikalarına üye olan ve üyelik ödentisi kesilen memurlara, maaş veya ücretleriyle birlikte ödenmektedir. Ağustos ayı itibariyle sendika üyesi memurlara ödenecek olan bu ikramiye, her ay 642 TL olarak belirlenmiştir.

Muhabir: Haber Bülteni